Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Tante Alice, 12. okt, 2011
Flott Ragnhild at du velger den "myke" og ikke minst "naturlige for hesten", måten å korrigere den på. Siden vi påberoper oss på å være det mest intelligente vesen, så bør jo absolutt vi kunne lære deres språk like lett (lettere?) enn de lærer vårt? Så dette mener jeg er rette veien å gå. Du får nok et fint kameratskap. Et stille vennskap, pleier jeg å kalle det.
Skrevet av Ragnhild og Jetske, 27. sep, 2011
Det er så gøy når noen skriver i gjesteboken :-)
Skrevet av Marianne, 25. sep, 2011
Vil bare takka for turen i Sørmarkå i går. Candy oppførte seg som den prinsesså hu e, og det tror eg me kan takka Lillefix for :-)) Hu følte seg så trygge bak rumpå hennes:-) De snakke om ny tur på onsdag, så om det passe så håpe eg dokkor blir med :-)
Skrevet av Lise, 19. sep, 2011
Så flotte hester! :-) Kanskje vi må komme og hilse på de en dag... har en gutt som i helgen ønsket seg en ponni... he, he... tror det får bli med å evt hilse på deres :-)
Skrevet av Marianne, 4. sep, 2011
Hei, endelig fant eg siå :-) Måtte google litt siden eg glemte web adressen. Det var ei flott sia, å mange fine bilder. Så fekk eg meg ein overraskelse da eg såg at Jetske var blitt bedekka:-) Håpe det ordne seg, tenk så hærligt å fått et lite føll på Hindal :-)) Candy har jo fått seg ei bestevennina i Lille Fix, ser jo ut som de e limt sammen , der hu går der går Candy :-) Komme te å kikka innom siå her jevnligt .-)
E-post:
Skrevet av Soma Friesergård, 13. aug, 2011
Hei !
Såååå FLOTT webside dere har fått !! Utrolig kjekt å se Jetske hjemme på Hindal !
E-post: