Hva skjer i 2011

Uke 41

Hindal får besøk av en proffesjonell Pat Parelli instruktør.

Det blir 2 kurs 
      1 x 3 dager - 14-16 oktober - videregående nivå (fullt)
      1 x 2 dager - 12-13 oktober - lett øvet nivå - Jeg er påmeldt 

Det vil være mulighet til å delta på begge kurs som tilskuer. Ta kontakt med Sigrid Ritland på Hindal gård for mer informasjon.

27-28 august

27-28 august ble det avholdt nybegynner kurs i Pat Parelli programmet på Hindal. 
Det var 6 deltakere med hest, og 3 tilskuere uten hest. De som allerede har gjennomgått nybegynnerkurset hadde mulighet til å sitte på tribunene i ridehallen og se på uten kostnad. 

Det var et utrolig lærerikt kurs, både for eier og hest. 
Hester som deltok: En araberhoppe, en engelsk varmblods, en blandings varmblods med føll, en tinkerhoppe, en frieser (Jetske) og en sportsponni (Lillefix). 


16. august

I dag kom det 3 hester til Hindal gård. De har vært ute på beite i sommer. Hverken Lillefix eller Jetske har hilst på disse tidligere. 
Det ble galoppering på jordene med litt høye "kneløft" fra noen . Men det så helst ut som om de ble glad for å komme hjem igjen. 

Lillefix var litt skeptisk til spetakkelet og passet på å ikke gå i veien. Jetske fikk et veldig beskytter instinkt og passet på å gå mellom alle de andre og Lillefix. Hun jaget alle som nærmet seg Lillefix, slik at Lillefix følte seg trygg. 
Det var utrolig kjekt å se, nesten som et "morsinstinkt" som kom over Jetske. 
Fra nå av blir det nok travelt for Jetske, som hele tiden skal passe på å være mellom Lillefix og de andre. 
Jetske passer på Lillefix

12. august

I går flyttet Lillefix inn på Hindal gård, og i dag var det allerede full harmoni i flokken. De gikk og gresset så fint og koste seg i sommersolen 

Lillefix

VI har funnet muligens verdens snilleste og flinkeste ponni til jentene. 
Det er en ponni kat2 hoppe og hun heter Lillefix. 
Hun flytter inn på Hindal Gård torsdag 11 august og vi håper at hun vil trives med de andre i flokken. 

Lillefix er superflink til både dressur og sprang. Jentene vil bruke henne i begge deler, samt trene henne i Natural Horsemanship. 

Lillefix Foto tatt av Solveig Aasbø Hansen

Jetske er kommet hjem

31. Juli flyttet Jetske hjem. Hun fikk treffe de som bor på gården i første omgang, så kommer de andre hestene hjem fra beitet etterhvert. 

Det så ut for at hun fant seg fort til rette. 

Fra sommerbeite til Hindal

I begynnelsen av august skal Jetske flyttes fra sommerbeite på Sola til Hindal gård på Hinna i Stavanger. Der skal hun bo sammen med 11 andre hester.
På Hindal går hestene i utegang med tilgang til både stall og ridehus. Hestene går hvor de vil på gården, da hele gården er innegjerdet. Hindal gård er antagelig det beste alternativet for en hest i Stavanger
Hindal gård sett fra luften.